Att träna med handbromsen i

En sliten gammal klyscha, att träna med handbromsen i. Något man kanske gör inför viktiga tävlingar, eller om man känner att kroppen inte riktigt är helt 100%. Ibland känns dock vanliga pass som att bromsen är i, det går segt, trögt, är jobbigt osv. Exakt så var det idag, morgonpasset började jäkligt tungt och trögt, men efter 30 min stannade jag och kollade bakhjulet. Visade sig att bakbromsen låg i, efter det snittade jag nästan 4km/h högre med samma puls… Bra där. Var dock en väldigt fin morgon att cykla på, se bilden nedan.

Det har faktiskt hänt en gång tidigare, men då var det nästan mer otrevligt, blev avhängd från Jens rulle och fick åka tåg till jobbet… Snacka om skam, snacka om glädje när jag efter jobbet insåg att bromsen låg i. Har hört att man ska lära sig av sina misstag, kanske ska börja med det.

DSC_0142

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Att träna med handbromsen i

  1. Maria Frisk says:

    Låsta dämpare och bromsar som ligger på. Som vår 3 åriga granne brukar säga…….men kom igen nu Anders!!

  2. jens says:

    haha, ja den legendariska morgonträningen minns man ju. Var helt säker på att du var eller på väg att bli sjuk. Arg var du också, särskillt vid Läby när du i princip bad mig hålla käften när jag försökte skämta lite om att det gick lite sakta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *