Uppladdning

Snart är det dags för årets andra världscup. Den första världscupen avgjordes ju tidigare i vår i Danmark. Där fick det ok, hade ett jättebra lopp pågång på långdistansen men punkterade tyvärr.  De övriga tävlingarna gick ok,  men inget superflyt.

Tävlingarna går runt Åhus i Skåne,  riktigt kul att vi fått en världscup till Sverige! Det är Anton Persson som dragit ett stort lass inför både världscup och oringen. Oringen ja,  i samband med världscupen avgörs årets oringen. Likt tidigare blir det en 3-dagars tävling med jaktstart sista dagen. Oringen ingår även iår i svenska cupen. Det kommer dock bli väldigt svårt att ta hem oringen iår, det lär nämligen vara ett gäng duktiga cyklister som stannar kvar efter världscupen och kör oringen.

Nu är det sista riktiga träningspasset inför världscupen genomfört,  kvar är några vilodagar och kartpass innan tävlingarna drar igång på fredag. Uppladdningen har varit helt ok,  en axelskada satte stopp för Mörksuggejakten och påverkade även träningen några dagar. Men i stort har jag kunnat träna enligt plan sedan premiären i svenska cupen då benen var riktigt bra. Mer info kommer under tävlingarna!!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *