World Cup – Ungern, Medel

Idag var det dags för medeldistans på världscupen i Ungern. Efter att ha regnat större delen av natten och delar av förmiddagen förvandlades skogen till ett riktigt lerbad. Jag hade ett par Fast-Track 2.o back, med kanske 1,8 bar. Det var på gnällen att det fungerade, fick hoppa av och springa upp för 2 backar. De som körde på Race-King eller ännu snabbare däck hade det nog än värre. Skulle kanske haft ett par 2.2 fast-track bak. Men på en sån här helg får man kompromissa lite. Det går inte att få med sig 5 olika däck uppsättningar, vi vet heller inte (till skillnad från t.ex Cross Country och långlopp) exakt hur banan ser ut. Det gör det lite svårare att välja däck och utväxling. Man får helt enkelt välja cykel, däck, tryck utväxling och övriga detaljer utifrån vad som oftast fungerar.

Idag gjorde jag några klantiga misstag i början, till 1:an körde jag in en stig för tidigt, till 2:an var jag inte riktigt uppmärksam, till 3:an började jag läsa mot 4:an förtidigt och körde förbi kontrollen. Som tur var insåg jag detta efter ca 50 m och fick vända tillbaka. Tror dessa tre misstag kostade mig ca 2 min. Efter detta kom jag dock in i flytet, tyckte jag körde ganska bra på banans avslutning. Ska bli kul att se lite mellantider senare.

Nu ser jag fram emot morgondagens stafett där Cissi kör förstasträckan, jag andra och Markus Jansson avslutar. Bra lag, ska bli spännande att se vad vi kan göra.

Uppdaterar med karta när vi fått dessa.

Resultat, sträcktider, GPS

medel_qr

Dagens bana med GPS-spår

 

Innan spa-behandlingen

Innan spa-behandlingen

F.d vita strumpor

F.d vita strumpor

Hyfsat lerigt

Hyfsat lerigt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *